webové stránky pro seniory

24.02.2014 15:34
 
Stránky Svazu důchodců ČR

Oficiální stránky Svazu důchodců ČR,  najdete na www.sdcr.cz .Součástí stránek je i internetový Zpravodaj.

 

Senivia

Na tomto portálu naleznete :

  • aktuální zpravodajství
  •  tipy pro volný čas
  •  internetový obchod se slevami pro seniory,
  •  bezplatnou poradnu,
  • průvodce sociálními službami
  • předpověď počasí, TV program, horoskopy a mnoho dalšího

 

Vital plus – časopis pro seniory

 Internetová verze oblíbeného časopisu, který se věnuje postavení seniorů ve společnosti. Obsahuje rozhovory a témata, která si jinde nepřečtete.

Seniorum.cz

Portál provozuje občanské sdružení Život90 za podpory Nadace České spořitelny. Nabízí aktuality z nejrůznějších oblastí, diskusní fórum, poradenství odborníků, virtuální výstavy, různé produkty a služby a další rubriky.

Senio.cz

 Portál obsahuje množství článků členěných do řady rubrik, má poměrně široké autorské zázemí, probíhá zde aktivní diskuse na více témat.

Senior tip

 Internetový magazín nejen pro seniory provozuje občanské sdružení Společnost SenioR. Má široké zázemí redaktorů a dopisovatelů, člení se do více rubrik. Mezi nejsledovanější patří Diskuse, Radíme si, Kuchařka.

seniorportal.cz

 Stránky vytvořené Českým helsinským výborem za finančního přispění Evropské unie se člení na sekce Rady seniorů, Poradny, Dobrovolnictví, Evropská unie, Dokumenty, Životní styl, Inzertní služby a Diskuse.

Rada seniorů České republiky, o.s.

 Stránky občanského sdružení Rada seniorů České republiky informují o činnosti organizace, nabízejí vstup do několika poraden pro seniory, z archivu je možné si stáhnout noviny ve formátu pdf Doba seniorů, a to od čísla 1/2005.

E-senior

 Seniorský portál byl vytvořen Informačním a poradenským centrem při Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze a v současné době se jeho stránky naplňují. Má pomoci seniorům orientovat se v nabídkách na vzdělávání a také umožnit vzájemnou komunikaci s vrstevníky.

Stránky Svazu důchodců ČR

Oficiální stránky Svazu důchodců ČR,  najdete na www.sdcr.cz .Součástí stránek je i internetový Zpravodaj.