Beseda se zdravotní tématikou

14.04.2015 20:04

Dne 25. 3. 2015 se konala pro členy SD ČR MO Ostrava v Domě dětí a mládeže, v Ostravě Porubě beseda se zdravotní tématikou a to ve dvou částech. V první části fyzioterapeut  Václav Kalda velmi poutavě popsal, jak funguje lidské tělo a kde jsou zdroje bolesti, které nás pak sužují  a jak jim je možné předejít, či je potlačit. Účastníci besedy si i zacvičili a odnesli si sebou i pomůcky jak cvičení provádět, aby bylo účinné.

Následně pak Bc. Blanka Kašíková, reprezentantka společnosti ABENA, podrobně rozebrala tématiku inkontinence, vč. řady ukázek savých pomůcek a jejich správného používání.

Toto téma velmi zaujalo nejen přítomné ženy, ale i muže, pro které ABENA vyvinula specifické typy vložek.

Také praktické předvedení speciální kosmetiky ABENA Skinncare přítomné velmi zaujala a využila možnosti na místě vyzkoušet její účinnost a dá se říci, že řada z nich odešla pěkně  "namazaná ". Odnesli si sebou také letáčky s nabídkou využití   širokého sortimentu pomůcek pro osoby, které tyto pomůcky potřebují.  Václav Kalda i  Bc. Blanka Kašíková předali našim členům podrobné, profesionální informace, za které jim děkujeme.  Jistě tyto informace využijeme v rámci podpory svého zdraví.